Pop-Up Restaurang på Radisson Blu Waterfront med Gustav Johansson
Matkreatören Gustav Johansson, känd för att driva Sveriges största veganska matblogg "Jävligt Gott" och den växtbaserade restaurangen ChouChou, lanserar en unik pop-up-restaurang på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm. Detta innovativa samarbete är en del av hotellets strävan att erbjuda mer hållbara hotellvistelser och förhoppningen är att både resenärer och stockholmare ska lockas till hotellet.
Pop-up-restaurangen öppnade den 16 maj och håller öppet under fyra kvällar i veckan i tre veckor. Menyn blir ett möte mellan ChouChous växtbaserade rätter och kreativiteten från det kulinariska teamet på Radisson Blu Waterfront. Resultatet blir hållbar mat utan att kompromissa på smak och kvalitet.
Radisson Blu Waterfront har ett ständigt fokus på att utveckla verksamheten för att skapa bättre och mer hållbara upplevelser för sina gäster. Hotellets nyöppnade restaurang, The Lounge, har hållbarhet som genomgående tema. Sam Holmberg, General Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, ser samarbetet med Gustav Johansson som en möjlighet att utveckla den veganska menyn och attrahera fler Stockholmare till hotellet.
Gustav Johansson, som har en passion för vegansk matlagning och hållbarhet, ser fram emot samarbetet. Han hoppas kunna visa att vegansk mat kan vara både läcker och innovativ, och att det kan passa alla, oavsett matpreferenser.
Gustav Johansson driver Jävligt Gott, Sveriges största veganska matblogg, där han delar med sig av sina recept och tankar kring växtbaserad mat. Han är också grundare av restaurangen ChouChou, som fokuserar på hållbar och god vegansk mat. Genom sina plattformar och restauranger arbetar han för att inspirera fler till att prova vegansk mat och bidra till en mer hållbar värld.
Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm är känt för sitt engagemang för hållbarhet och innovation. Genom samarbeten som detta med Gustav Johansson strävar hotellet efter att erbjuda unika och hållbara matupplevelser för sina gäster. Hotellet hoppas att pop-up-restaurangen ska locka både resande och lokala matentusiaster och visa på potentialen i hållbar vegansk mat.