Påskens godaste godis

Vår bästa Cecilia Folkesson delar med sig av hemmagjorda marsipanbollar. Magiskt gott och perfekt till påsk. Uppdraget kom av vår kund Arvid Nordqvist som ville marknadsföra deras Maldonsalt.

Lagas på egen risk - det här är såå gott!

Bild: Lagom till påsk bjuder Cecilia Folkesson på hemmagjorda marsipanbollar.

Påskens absolut godaste godis måste väl vara hemmagjorda marsipankulor? Snabba och enkla att göra och magiskt goda toppade med @Maldonsalt

RECEPT
(10 kulor)
• 2,5 dl mandelmjöl
• 2-3 msk kokosgrädde
• 2 msk sötning, tex björksocker
• 1 nypa Maldonsalt
+ Mörk choklad

Gör så här:
- Blanda ihop alla ingredienser. Börja med ca 2 msk kokosgrädde och addera till lagom konsistens.
- Rulla 10 kulor och sätt in i kyl eller frys.
- Smält mörk choklad i vattenbad.
- Doppa kulorna i chokladen och toppa med @Maldonsalt
- Förvara i kylen.

Föregående
Föregående

Ingen ska behöva dö på grund av mode

Nästa
Nästa

Therese Lindgren i samarbete med Green Communication