Påskens godaste godis
Vår bästa Cecilia Folkesson delar med sig av hemmagjorda marsipanbollar. Magiskt gott och perfekt till påsk. Uppdraget kom av vår kund Arvid Nordqvist som ville marknadsföra deras Maldonsalt.
Lagas på egen risk - det här är såå gott!
Påskens absolut godaste godis måste väl vara hemmagjorda marsipankulor? Snabba och enkla att göra och magiskt goda toppade med @Maldonsalt
RECEPT
(10 kulor)
• 2,5 dl mandelmjöl
• 2-3 msk kokosgrädde
• 2 msk sötning, tex björksocker
• 1 nypa Maldonsalt
+ Mörk choklad
Gör så här:
- Blanda ihop alla ingredienser. Börja med ca 2 msk kokosgrädde och addera till lagom konsistens.
- Rulla 10 kulor och sätt in i kyl eller frys.
- Smält mörk choklad i vattenbad.
- Doppa kulorna i chokladen och toppa med @Maldonsalt
- Förvara i kylen.